Inget särskilt...

...barnet går på riktigt bara! :)

Spenderade Bank Holiday-en hos svärisarna. Eddie sov hela vägen dit och hela vägen hem! Det tar 4 timmar, så gissa om det var skönt att inte ha en arg kille i baksätet!

Väl där fick han sina presenter, träffade hela högen med kusiner (makens ena brorsa har en nyfödd, bonussyster har två, och andra brorsan har fem!), och fick miljoners miljoner kramar och mysstunder med farmor.


Diskuterar livets stora frågor med farmor...

Terrieristen träffade sin nya "kusin", Bruiser, som är en 17-veckors korsning Yorkshire terrier/Chihuahua. Vi var lite oroliga över hur det skulle gå, men de lekte oavbrutet i 6 timmar! Rocky såg honom uppenbarligen inte som ett hot!


Inte ofta Rocky ser stor ut!

Det var skönt att komma tillbaka sent söndag kväll, då fick vi vår lediga måndag till oss själva! Handlade lite, och sen åkte vi och käkade för att fira vår bröllopsdag (som egentligen är idag). Eddie fick naturligtvis också följa med. Hade köpt barnmat åt honom, men den ratades när han såg vår mat. Fick hamburgare och pommes frites istället. Och saltgurka!


Mums!

Väntar på bekräftelse när mitt gästbloggsinlägg kommer- watch this space!


Kommentarer
Linda säger:

Åh, stora killen! Fasen vad fort tiden går! Antar att det inte dröjer länge innan Jens travar runt här hemma med... längtar lite, men vill ha min kille liten så länge som möjligt också!

Hjälp vad söt han är nu du, hur lik mamma är han då?

2011-09-01 | 08:33:01
Sofie - Mamma till två små säger:

klart han skulle ha er mat ju :)

2011-09-01 | 13:32:23
Bloggadress: http://lillgarden.blogg.se/
Daeminimon säger:

Haha, ja han blir mer och mer lik mig, stackars barn! :D Njut av tiden de stannar på en och samma plats! ;)



Vår mat såg helt klart aptitligare ut!

2011-09-01 | 19:30:03
Bloggadress: http://mammaiengland.blogg.se/
Helena säger:

Visst är det rätt fantastiskt när de börjar gå! Numera är det verkligen inte en lugn stund här hemma med Thea, hon är överallt. Det senaste är att hon lärt sig klättra upp i sin stol, plötsligt en dag satt hon bara där när jag vände mig om från diskbänken. Nu längtar vi tills hon börjar prata "på riktigt" eftersom man märker att hon blir lite frustrerad ibland när vi inte förstår.

2011-09-02 | 11:17:43
Bloggadress: http://sotnosbekannelser.blogspot.com
Ida säger:

hittade precis in här och är lite nyfiken, ska själv på språkresa till England nästa sommar så har ju ett litet extra öga för det ;)



Iallafall, hur är vädret? Och pratar din kille engelska med eddie och du svenska eller hur gör ni? :) Tacksamm för svar!

2011-09-02 | 21:32:58
Bloggadress: http://bbloggar.blogg.se/
Daeminimon säger:

Helena, Eddie fick en pall av makens mormor, det tog inte lång tid att lista ut hur man klättrar på den!



Ida, vädret suger. Inga om, inga men. Det regnar väldigt ofta och är grådassigt för det mesta. Är dock väldigt hög luftfuktighet jämfört med Sverige, mamma tycker alltid att hennes händer blir mjuka när de varit här! :) Jag pratar svenska med Eddie. Maken pratar engelska ( det enda han kan, haha!) Är vi tillsammans pratar vi engelska allihop, fast jag kan ibland säga det svenska ordet för olika grejer (typ "bajs" och "mjölk"), så Eddie (förhoppningsvis) lär sig vad de heter på båda språken.

2011-09-02 | 22:32:46
Bloggadress: http://mammaiengland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback