Lite bättre...

Idag känns det lite bättre (ja, förutom knäfanskapet då!). Tack för fina kommentarer, ibland är det verkligen precis exakt vad man behöver! Natten var ok, även om pellefjanten ramlade ur sängen.... Han vaknade dock inte, vi upptäckte det när vi gick och tittade till honom, han sov så gott på täcket som ligger nedanför!

Hade en jätteskön pratstund med en annan kollega idag, som känner precis likadant. Det var jätteskönt att få ventilera lite, och att få höra att det faktiskt finns andra som tänker likadant!

Vi har också bett dagis att begränsa middagsvilan till en timme, eftersom vi märker en skillnad nu beroende på hur länge han sovit dagtid.

Nu blir det skumbadsmys, och sen ska jag förvandla en flyttkartong till en skattkista. Mer om det imorgon.


Se? Han KAN ju sova om han bara vill!

Kommentarer
Annika säger:

Hej, måste bara fråga...hur kan det komma sej att ni har honom på det hållet i bilen? Han är väl så liten att han ska åka bakåtvänt ett bra tag till?

2012-02-10 | 08:27:10
Daeminimon säger:

Ska och ska. Det är i princip omöjligt att få tag på bakåtvända bilbarnstolar i England. Sverige är liksom ledande där. Det finns ett par websidor man kan köpa från, men då måste man vara säker på att stolen passar i bilen. Vår bil var sjukt svår att hitta en stol till överhuvudtaget, och vi har helt enkelt inte råd att köpa en ny bil. Skulle naturligtvis önska att bakåtvänt var the way forward här också, men så är det tyvärr inte.

2012-02-10 | 19:06:17
Bloggadress: http://mammaiengland.blogg.se/
Anna P säger:

Hej, har följt din blogg ett tag. Hursomhelst, ville bara tipsa att om man vill ha en bakåtvänd bilbarnstol så kan man ta reda på vilka man är intresserade av och sedan bara ringa tillverkarna och fråga om stolen funkar i en specifik bil. Det tog kanske en vecka allt som allt för mig. :-)

2012-02-15 | 00:14:58
Daeminimon säger:

Hehe, vi gjorde det. Alla, alltså no överdrift- ALLA- sa samma sak: Just den bilmodellen är svår att säga, på grund av bilbältespositionen måste man fysiskt prova. Grejen där man klickar i bältet sitter alltså på en konstig plats (högre än vanligt, om jag inte missminner mig), så hittills har vi hittat en (1!) stol som passar. Att köpa en stol antingen från Sverige och ta med, eller beställa via nätet var alltså inte ett alternativ, eftersom vi med stor sannolikhet hade fått skicka tillbaka och likt förbannat köpt den härna! Och nej, vi har inte råd att köpa en annan bil i nuläget.

2012-02-15 | 15:28:50
Bloggadress: http://mammaiengland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback