En guide så här i juletider

Det här med pojk- och flickleksaker har ju blivit en het potatis igen, tack vare lilla Sverige!
Det skrivs ganska mycket i engelsk press om det också. De mer liberala medierna fattar ju vad bra det är, och har hyllat Toys'r'Us och BR. De konservativa medierna å andra sidan... Jisses... Det här är alltså The end of the world as we know it. "Ska inte kvinnor få vara kvinnor och män vara bättre längre?! Va?! VA?!". Min personliga favorit: "No boy has ever dreamed of being a princess". Artikelförfattaren (en man, surprise surprise) har uppenbarligen aldrig varit på Eddies förskola. Möts ofta av 4-5 pojkar i prinsessklänning och/eller ballerinakjolar. Lika ofta som de är iklädda Spidermandräkt, eller apdräkt! Men nej, det måste vara de marxistnazifeministiska förskollärarna- DET ÄR DET ENDA MÖJLIGA ALTERNATIVET!!!

Om ni känner er lite osäkra på vilka leksaker som gäller för pojkar/flickor bifogar jag en praktisk guide att klippa ut och lägga i plånboken:


Kommentarer
Marika säger:

På nyhetsmorgon imorse tog dom upp precis det där. Hur stort det tydligen blivit i england. När dom berättade om någon känd krönikörs (?) reaktion kände jag bara: HERREGUUUD. Denna karl är till och med ljusår efter män födda i småbyar som t.ex stöde. Skrämmande. Men nästan lite roligt hur något så litet kan uppröra så mycket? Myrsteg myrsteg.

Svar: Gissar att det var samma snubbe som jag läste. Dessa kataloger är alltså slutet för kvinnor as we know them (inte män, lustigt nog. Femenazismen dödade väl dem för längesen, ha!).
Anna

2012-11-29 | 18:18:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback