Hilfe!

Alltså, det här med gosedjuren börjar gå lite överstyr nu. Vi lyckades successivt ta bort några stycken, så nu har han 4 i sängen. Men kastandet. Det är värst med mig (precis som med det mesta...), men nu har han börjat slänga dom på maken också. Ibland funkar det att låtsas sova där man sitter bredvid sängen, men ikväll har ingenting fungerat. Han lägger sig ner, verkar somna, och sen hoppas han upp igen, slänger alla djuren på golvet, och blir sen hysterisk för att han inte når dem.

Så nu behöver vi idéer, peeps. Är det dags att ta bort sidan på spjälsängen tror ni? Eller har någon nåot annat tips för hur vi kan bryta den här ovanan? Nattningen verkar ta längre och längre tid igen, och han är trött på morgonen för att han somnat så sent, så det är liksom inte för våran skull vi vill lösa det...

(Och har ni läst mer än 1 inlägg av mig vet ni att jag absolut inte godkänner skrikmetoder).

TACK!

Kommentarer
tankgirrl säger:

Gaaah, det är en jävla reklam över alla dina inlägg, kan inte läsa... Boven i dramat heter modegallerian.se

2012-01-23 | 22:23:02
Bloggadress: http://orafflandemeningslosheter.blogg.se/
Daeminimon säger:

Tankgirrl, vilken webläsare har du?

2012-01-23 | 23:02:34
Bloggadress: http://mammaiengland.blogg.se/
Marika säger:

Jag har tyvärr inga tips att komma med, men hoppas att någon annan har. Vi har ungefär samma problem med Billy en del kvällar. Fast vi kämpar med att han ska somna liiite tidigare, så verkar han själv dra mot senare nattning. Vi lägger honom vid 21.00 och så har det varit sen han var ungefär 2-3 månader.

Vi funderar också på att byta ut säng. (Vår spjälsäng har fasta sidor.) Men jag misstänker att det kanske blir ännu svårare nattning om han kommer ur sängen själv. Vad tror du om Eddie? Om ni tar bort sidan, tror du han stannar?

2012-01-24 | 00:31:59
Anna Hägerström säger:

När våra barn började krångla i spjälsängen bytte vi till en juniorsäng, så pass lång så en vuxen kan ligga bredvid, vi låg bredvid barnen tills dom somnade. Efter ett tag testade vi gå ut, efter vi sagt god natt och pussar och kramar. Det har funkat för oss, även om treåringen krånglar nån gång ibland, så somnar dom oftast själv i sina egna sängar. Utan gråt!

2012-01-24 | 09:08:00
Sofie - Mamma till två små säger:

Har inga tips alls.. Vi har lite små tjafs med Annas sovande nu men vi har fortfarande BÅDA barnen i vår säng.. Är så kluven med det hela.. vill ha dom nära men sover så illa nu.. Anna tar i stort sett hela sängen!

2012-01-24 | 11:40:36
Bloggadress: http://lillgarden.blogg.se/
Pernilla säger:

Jag har heller tyvärr inget konkret tips att ge. Vi har nämligen inte haft så besvärligt vid nattningarna. Ibland när han hellre vid babbla så lägger vi bara (tyst o bestämt) ner honom igen-o igen o igen o igen, tills han ger sig. Kan väl protestera lite, men inte grina sig till sömns direkt. Ibland brukar vi hålla kvar handen på ryggen för att han ska känna att vi är där, men inte såpass att vi håller "fast honom". Mer en trygghetsinvit liksom. Pappan är bättre på det där, mig är han så klängig på. Kan inte ligga bredvid mamma -måste ligga PÅ. Hoppas det löser sig, men Trägen vinner som min BVC alltid säger :)

2012-01-25 | 12:25:48
Bloggadress: http://wap.blogg.se/
Daeminimon säger:

Tack tack för alla fina tips! Som sagt har det gått lite lättare igen de senaste nätterna, så vi avvaktar och ser hur vi gör...

2012-01-27 | 21:15:24
Bloggadress: http://mammaiengland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback