Nöjdman.

De senaste 18 månaderna har vi jobbat med ett gäng riktiga gubbar, såna där som bara vill göra livet surt och komplicerat för oss. Varje arbetsdag har varit som att dunka huvudet mot en stenvägg. Så fanihelvete vad skönt det är när man får trycka till en av dem!
 
Är ute på ett av våra bostadsområden. De berättar att den enda av dem med lite folkvett ska flytdestillat ett annat arbetslag (Le Sigh). En av dem lägger till : "Höhö, det blir bättre- **** ska komma tillbaka, lycka till, höhö"
 
Fick nog. Svarade "Men du, att **** kommer tillbaka är bara positivt i våra ögon. Han får saker gjorda utan att tjafsa."
 
 
Aaaaaaaaand scene.

Hur man låter barn vara barn.

Eddie ger en elegant demonstration i hur ett barn får vara ett barn.
 
Först- VAFALLS! En pojke, som gör hushållsarbete?! I ROSA?!?!?!
 
 
Det här går väl verkligen inte för sig?!
 
Men vänta, det är okej ändå- han härmar ju sin pappa!
 

 
Phu! Snoppen är räddad!
 
Men vad i helv...?!
"Look mamma! I'm a pretty fairy!"
 
Vi ger upp. Denna unge är ju förlorad. Blah blah blah samhällsexperiment blah blah feminazi blah blah jävla bög blah blah blah ad infinitum
 
Ja. Ungefär så. Satt och tänkte förut när han lekte med halsband och glitter. Han had så himla roligt, och jag kunde inte hjälpa att känna mig lite sorgsen över att så många barn inte ens får upptäcka detta roliga pga penis. Så himla trist. Speciellt när jag vet att han kan gå från Fairy till Fireman Sam i ett enda enkelt steg:
 

Satte sig på Bobby Car och drog på utryckning.

Vem i helvete tyckte det här var bra PR år 2013?!?!

Hittar detta via brorsans blogg. Tur för honom att han postat det kritiskt!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151321630428333.1073741827.95917563332&type=1

Första reaktionen var "Ahmen snälla, detta måste ju vara på skämt?!", snabbt följt av "ÄR INTE DET HÄR ETT SKÄMT SÅ HÖPPAR JAG I ÄLLVA!!!"

Kan tänka mig mötet...:

"Åh, hur kan vi marknadsföra våra jeans på ett sätt som känns fräscht år 2013?"

"Jag vet! Närbilder på tjejrumpor!!!"

"JA!!!!! Geni! Så jävla originellt och fräscht och modernt!!! Kör, ba kör!!!!111!1!1!1!1!1!1!!!11!!!!!!!1"

Fan JC, förstör mina tonårsminnen, why don't you?!

(Man kan ju kommentera på albumet. Jag har redan gjort det, gör det ni också, och sprid gärna!)


Modepolisen får slag...

Allt som oftast låter vi Eddie välja kläder själv. Så länge han har tröja, byxor/leggings och strumpor får det bli som det blir. Idag blev det detta.
Blå Spidermantröja, långärmad tigertröja (blå/gul), rosa jeans och grönrandiga strumpor. När vi går ut har han en lila fleece, blå jacka med gröna djur, och röda stövlar med rosa djur. Modepolisen får kanske slag, men ungen är glad och färgglad! Jag som gillar både mode och symmetri får ta några djupa andetag själv ibland, men jag vill verkligen undvika idéen att det är viktigt att Eddie är "fin". Hel, ren och färgglad är vårt motto!