Vad ni är bra

Vilka bra läsare och kommentatorer jag har! De senaste dagarna när Eddie har krånglat med maten (och sömnen, det verkar gå hand i hand...), så har jag tänkt på era asbra kommentarer, och så har det känts lite lättare igen!

Och sen känner jag väl att det inte går alltför mycket nöd på mitt lilla rovdjur, hur petig han än är med maten för tillfället! ;)


Kommentarer
lillgarden.blogg.se säger:

Vår stora är hemsk med maten. Ena dagen äter han bara ris/potatis/pasta för att nästa bara äta kött tex. Men en vis gammal BVC sköterska sa en gång till mig att titta på helheten.
Att titta på Casper, ser han frisk ut? Mår han bra? Rör han sig som vanligt? Sen titta på vad han äter under en hel vecka och lägg ihop.
Sedan dess så kan jag ta dom dåliga dagarna lite med mer ro. Och kan lättare acceptera att det kanske bara blir lite yoghurt och flingor ena dagen för nästa så äter han ordentligt :)

lycka till!

2012-09-08 | 08:27:11
Bloggadress: http://lillgarden.blogg.se/
Helena säger:

Härliga bilder! :-) Och visst är det skönt att höra hur andra tänker och få sina egna funderingar bekräftade.

Här har vi precis haft besök av Theas farmor och en dag till av "vad fiiint" och "så DUKTIG" hade nog fått min hjärna att självantända... Vi försökte bl a förklara att vi inte tycker att man säger att ett barn är duktigt som äter, men då fick vi till svar att det hade hon minsann alltid sagt och "barn ska skämmas bort".

Sambon sa också något om att vi inte tycker det är det bästa att säga att barnet är duktigt som hjälper till att städa upp en röra som det själv har åstadkommit. Då fick han veta att han inte ska vara så sträng och att det är precis samma sak att säga "vad duktig du är" som att säga "vad bra att du hjälper mig". Viss frustration infinner sig i det läget...

Rant over.

Svar: Haha, tur att en har andras bloggar att ranta på ibland! ;)
Anna

2012-09-10 | 15:35:43
Bloggadress: http://sotnosbekannelser.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback