Så kommer man väl inte till himlen?!

Här har vi haft sjukstuga hela helgen. Eddies luftvägar blev trånga, och i lördags var han riktigt dålig, så off we went till jourhavande doktor. Diagnos: Virusinfektion som satt sig på luftvägarna. Inget nytt där alltså. Fick Ventolin att andas för att vidga. Magic stuff. Önskar dock att det fanns ett bättre sätt att ge den, stackarn får panik när man sätter masken över näsan och munnen... Känner oss som bovar, men det hjälper ju, så måste göras.

Inatt har vi äntligen fått sova med bara ett vak, fem timmars sammanhängande sömn var inte illa!

Alldeles nyss blev han dock väckt av jävla Jehovas, som visst tyckte att de kunde knacka på trots skylt på dörren som säger NO COLD CALLERS. De fick sig en utskällning och onda ögat. Man kommer väl inte till himlen genom att vara respektlös?! Å andra sidan, himlen låter ganska trist, Jehovas och Westborough Baptist Church... Näe, då låter det roligare där nere!

Nåja, vi är ju iallafall på bättrinsvägen... Eller vad tror ni?


Jättesjuk?!

Kommentarer
tangirrl säger:

här är vi också sjuka, inte cool! Finns det inte flytande Ventoline i England? det är inte riktigt lika effektivt men det finns här :) Vi har också ventoline samt pulmicort till vår dotter som har astma. Vi ger medicinen på natten när hon har somnat för de kan ta den med napp i munnen och allt! :)

Känner igen dig som f-n men vet inte från vart! men jag lägger lugnt din blogg i bloglovin´;)

2011-04-13 | 17:38:17
Bloggadress: http://orafflandemeningslosheter,blogg.se
Daeminimon säger:

Händer det igen ska vi fråga om det finns flytande, måste ju ändå vara mer effektivt än att våldshålla en mask över ansiktet så han håller andan bäst han kan?!



Tja, jag hänger rätt mycket (läs: alldeles för mycket) på FL, är det kanske därifrån? :)

2011-04-14 | 17:53:21
Bloggadress: http://mammaiengland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback