I will do anything for love...

...But I won't baka regnbågscupcakes igen! Jävla bök! Karamellfärg ÖVERALLT, massa disk, och helt omöjligt att få till antalet. Nee, det blir vanliga cupcakes med regnbågsfrosting istället! Projekt Nom har ju startat nu, ettårskalas på söndag!

Mitt i allt det goda och roliga känner jag nu att jag kan berätta om det jobbiga jag nämnde i förra inlägget.

Vi har fått omplacera den ena terrieristen, Rambo. De har aldrig varit överdrivet förtjusta i varann, men i torsdags togs det till sin spets. De rök ihop (tredje eller fjärde gången det händer), och det var på blodigt allvar. Vi fick verkligen kämpa för att få isär dem, det var fruktansvärt. Som vanligt var det Rocky som började, men Rambo som avslutade... Iochmed att vi fick sära på dem så blev det ordentliga skador... Rocky fick åka akut till veterinären, och sövdes och lappades ihop under natten.


De fick skära ytterligare för att få rena ytor att sy, men fortfarande :(

Vi kände att det här funkar inte längre. Inte med Eddie. Nästa gång skulle han lika lätt kunna vara i mitten av det hela. Så det hemska beslutet blev tvunget att tas. Rambo behöver mycket mer jobb än Rocky, så det är mer rättvist för alla att omplacera honom. Vi har helt enkelt inte den tiden eller resurserna som skulle krävas att få honom till den hund han kan vara. Han gick igenom ett trauma för 3 år sedan, vilket förstörde väldigt mycket, och det kommer krävas mycket one-to-one för att lösa det.

Men mitt i allt det ledsna händer något positivt. En bekant till vår kompis förlorade sin terrier i mars. Sedan dess har han varit väldigt nere, och gått upp 10-15 kilo. Han är pensionär, och bor på landet. När vår vän åkte dit och berättade om Rambo blev han eld och lågor, och vi var där en timme senare. Nu är Rambo där. Han har honom på prov i en vecka, sedan ska vi bestämma om det blir en långvarig lösning. Vi har inte hört något än, vilket vi tar som goda nyheter. Funkar det här är det allt Rambo vill ha och behöver. 100% uppmärksamhet, 3-4 långa promenader på hederna varje dag, EN person som spenderar all sin tid med honom. Perfekt.

Men fan vad det gör ont i hjärtat ändå.



Kommentarer
Sofie - Mamma till två små säger:

trist när det inte fungerar med djuren men vilken lyckträff att det löste sig så snabbt och bra för alla...



Renbågsmuffins har jag tittat på en gång och sen snabbt tittat bort. Hur snygga dom än är så ser det ut att vara en massa jobb och kladd...

Vad är regnbågsfrosting? låter enklare och mindre kladdigt...

2011-08-05 | 08:37:21
Bloggadress: http://lillgarden.blogg.se/
Sofie - Mamma till två små säger:

Sv: tack! Hon sitter alltid och håller i sig så.. haha.. har börjat med det i vagnen oxå, haha :)



Ha en go dag!

2011-08-05 | 09:15:13
Bloggadress: http://lillgarden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback