Gick bra det med!

Ett par bloggfria dagar, har inte hunnit med mig!

Efter självmordsförsöket tuppluren nedan, åkte vi på babymassage, följt av mammalunch. Varje Torsdag träffas vi, 6 av mammorna från föräldragruppen. Vi käkar hamburgare, brownies och skvallrar, hur mysigt som helst!

Igår tog vi det lugnt under dagen, sen kom min jobbarkompis förbi med sin son som är tre, fick ett garage till Eddie som han hade "växt ur".


Kul med storkillebesök!

På kvällen hade Eddie barnvakt för första gången. Vi hade biljetter till Russell Howard (min absoluta favoritkomiker), så Eddie var hos Sheryl, som ska ha honom på dagis i Maj. Gick långt över förväntan, förutom att token var vaken när vi kom och hämtade honom klockan 23!!

Idag var vi hos en av mina burleskkompisar, som gör Reikibehandlingar. Jag har fått en Hopi Ear Candle-behandling, i hopp om att det kommer att förbättra mina öron och luftvägar så jag slipper alla dessa öroninflammationer! I vilket fall som helst var det otroligt avslappnande att lämna Eddie med papporna nere och bara få bli ompysslad i en timme. De har dessutom samma idéer om barnuppfostran som oss, så det var skönt att få lite tips. Kul även att vi båda försöker klä våra barn mer genusmedvetet, men idag hade både Eddie och Oliver blått (Eddie har sin enda blå body, och Oliver var likadan)!

Min kompis som precis förlorade sin pappa kom dit strax innan vi åkte, eftersom deras värmepanna gått sönder och de ville låna duschen. Det var skönt att få ge henne en stor kram, och vi har stämt träff på fredag.

I eftermiddag är Star Wars Episode IV på tv, så Rob ska utbilda Eddie så jag kan ta en tupplur, känner mig fortfarande lite hängig, har fått Eddies förkylning... Ännu jobbigare är det dock att jag inte har något godis hemma...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback