Lättnaden.

Rocky mår bra, och har nästan helt säkert inte "det stora C:et". Sjukt jävla lättad.

En lång historia kort:

Rocky, vår äldsta Terrierist (Jack Russell/Border Terrier) hade en knöl på bröstet och ett konstigt märke under ena ögat. Knölen på bröstet kunde man göra en biopsi på, visade sig vara en fettknöl, helt ofarlig. Eftersom den andra grejen satt på ett så dumt ställe krävdes en operation för att ta bort den, och hela märket skickades till lab. Varpå det fucking jävla kuk-labbet tappade bort utväxten. TAPPADE BORT UTVÄXTEN! Helt otroligt. Fick ett brev som i princip sa "Whoopsie!". Eftersom det inte var ett oviktigt test det handlade om var vi naturligtvis förtvivlade. veterinären ordnade så vi fick träffa en specialist i Liverpool, så idag var Rob ledig från jobbet och tog honom dit. Han blev undersökt (vilket inte var poppis. Eddie får dra i öron och päls, men en sköterska får fan inte klämma honom runt revbenen!), en skrapning gjordes på huden runt operationssåret, biopsier togs från lymfkörtlarna, och röntgenbilder togs av lungor och hjärta. Resultat? Inga abnormaliteter. Utväxten var, baserat på beskrivningen av den, troligtvis godartad. Han måste gå på månadskontroller de närmsta månaderna för att hålla koll på att det inte börjar växa igen, men enligt dem har han massa år kvar! Vad gör vi inte för de fyrbenta?! Tack och lov för husdjursförsäkring!!


Älsk. Älsk älsk älsk älsk älsk.

Fick en mysdag med Rambo (Border Terrier), gick på långprommis med vagnen, han drog den framåt, Eddie tyckte det var skitkul!


Mer älsk.

Som en lustig parentes förresten... Maken åkte och shoppade medan Rocky var hos veterinären (Hörde ni en duns var det bara min mamma som svimmade av chock- han är inte direkt känd för sitt shoppande...). Han kom hem med en lila huvtröja till Eddie. "Den var på tjejsidan, men jag tyckte färgen var så fin". Han tyckte också den såg liten ut för storleken (han fick köpa 12-18 mån, trots att Eddie är 7 mån), och jag sa att det var nog för att det är en "flicktröja". Maken var chockad, "så ska det väl inte vara, tjejbebisar är väl inte mindre än pojkbebisar?!". Underbara, underbara man! Tydligen går lite av mitt tjat hem ändå!

(Sen kom han även hem med 750g missformad choklad till någon som har allt annat än en "Happy Period", så älsk all the way!!!)

Fan vad älsk det blev ikväll!



Kommentarer
Jennie säger:

Hoppas lilla vovven blir bra tillslut och att det inte är något allvarligt.



Men hur fungerar det i england, de verkar ju har typ gratis veterinärvård lite här och var. Iallafall om man ska tro de där programmen som hansdlar om RSPCA?

2011-03-02 | 08:37:37
Bloggadress: http://lagomskadetvara.blogspot.com
Daeminimon säger:

Låginkomsttagare kan få gratis/billig veterinärvård av RSPCA eller andra organisationer. Gäller dock bara akutvård och kastrering/sterilisering vad jag vet. Vi som jobbar och tjänar pengar får doick betala. Försäkring är jätteviktigt, iallafall om man har två olycksaliga terrierister som gör illa sig stup i kvarten (Jack Russells i synnerhet är kända för att hamna i trubbel, de är fö orädda för sitt eget bästa!)

2011-03-02 | 09:47:37
Bloggadress: http://mammaiengland.blogg.se/
Emilia säger:

Jag blir helt jävla galen i huvudet av att flickkläder är mindre än pojkkläder. Att behandla pojkar med en oh vilken stor & stark pojke-attityd och tjejer med en lilla gulligull-attityd är en sak, men att kläderna är olika storlekar är verkligen vidrigt.



Och vilken tur att det inte verkade vara något allvarligt med vovven!

2011-03-02 | 22:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback