Oh noes!

Vi var i London igår. Åkte en jälla massa timmar i bil med barnet!
Jag skulle förnya mitt pass, så vi tog ledigt allihop och gjorde en dagsutflykt. Eddie tyckte det var skitkonstigt att vi flyttade honom från säng till bil klockan 4 på morgonen, men sov sen till halv åtta! Att äta frukost i bilen var ju också jättespännande!


Eddie äter typ vad som helst om man lägger det i en liten skål....

Passansökan tog en kvart, och sen promenerade vi runt i området runt ambassaden och smidde planer för hur vi skulle få råd med en lägenhet där. Kvarteret vid ambassaden har världens finaste gård, som alla boende har nyckel till. Vi kom på att vi lätt skulle kunna bo i lägenhet om det fanns en sån gård (kvarteret är dessutom så lugnt att man nog skulle kunna låta barnet gå och leka själv där vid lämplig ålder). Sen såg vi i fönstret till en mäklare att en tvåa i ett sunkigare hus utan gård kostar 4 gånger så mycket som vårt hus. Vi skulle ju behöva en 4:a eller 5:a. Asch då.

Eddie tyckte London var otroligt spännande...När de öppnade gick vi till Totally Swedish. Tack och lov sov Eddie fortfarande i makens famn, för där fanns det mycket spännande! Fick lägga band på mig lite, men det blev:
Ett paket makaroner (engelska är helt enkelt inte samma sak!)
2 burkar Bullens korv
1 burk fiskbullar i hummersås
1 pkt vaniljsocker
1 pkt pärlsocker
1 påse Cheese doodles (Nej, jag åt inte hela påsen igår kväll, lovar...)
1 påse nonstop
1 påse tuttifrutti
1 piggall (till min kollega)
1 paket fullkornsvälling (för vuxen)

Tyvärr hade de inte fåt in hamburgerdressing än... På något vis lyckades jag också glömma påskmusten!

Tillbaka till rubriken så fick Eddie iallafall smaka lite välling imorse. Visar sig att han återigen tar efter sin mamma...


Nom nom!

Äsch, vi som ville skippa välling!

Vill ni ha dagens sötchock förresten? Varsågoda:


Kommentarer
Familjen Toad säger:

Söööööt. Men akta dig för familjelivsmammor för enligt dem får man icke bada barn i diskhon hahahaha.

2012-03-24 | 22:00:29
Bloggadress: http://audhumble.se
signecharlotta säger:

Får man inte bada barn i diskhon? på grund av att det har legat smutsig disk och det är snuskigt att bada i matbakterier? eller på grund av att barn är smutsiga och att tallrikarna man ska äta på blir snuskiga av barnbakterier?Vilket som, jag blir inte förvånad när det handlar om familjeliv ;)

2012-03-24 | 22:35:51
Daeminimon säger:

Hahahaha! Såhärvare: Pappa tippade i tandpulvret lite för fort, så Eddie kräktes lite. Fem minuter innan läggdags, och vi skulle upp 4. Palla tappa upp ett bad dårå! Så sköljde ur diskhon och där fick det bli! Vi har en balja som vi diskar i, så barn- och matbakterier hålles strängt isär! :D

2012-03-24 | 23:56:35
Bloggadress: http://mammaiengland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback